عنوان الموضوع : ساعدوووووووووووووونى من المطبخ السعودي
مقدم من طرف منتديات بنت السعودية النسائي

ليش احيانا الطعام بدون نكهه البهار --- مه انى اشترى العب الجاهزة واحيانا من الحواج
ثانيا ليش احيانا الكعكه ماتطلع شكلها اسفنجيه بثقوب بل بكتل غير ناضجه
ثالثا ليس العجينه ماتصير كعاجينه الفطائر الجاهز اللى يباع مستوى ومحشى انما تتفكك وتتفتت ليش

الغوثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثثث- من مبتدئه انى احاولب اكون طبااخه وقت انجح ووفت افشل فى اصابه لنكهه


>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================

>>>> الرد الأول :
شوفى حبيبتى الافضل انك تشترى البهار حب وتحمصيه وتطحنيه بنفسك هذا افضل كتير من البهار الجاهز ويعطى ناكهه رائعه جدا للاكل

اما بالنسبه للكيك ضرورى تنفيذ الخطوات بالظبط ولا تنسى تحمى الفرن قبل وضع الكيك وعندما تضعى الكيك تظبطى حراره الفرن على 180 درجه ولا تفتحى عليها الباب ابدا قبل نص ساعه على الاقل

اما بالنسبه للعجينه اتبعى المقادير بالظبط واعجنى جيدا وغطيها وارتكيها فى مكان دافى حتى تخمر وتتضاعف حجمها وبعدها ابدئى بتشكيل العجينه حسب رغبتك ثم اتركيها تخمر مره تانيه 10 دقائق تكونى سخنتى الفرن وتدخليها فى فرن حار


ارجوا انى اكون افادتك

واى سؤال من عيونى

__________________________________________________ __________

>>>> الرد الثاني :
خوخه ما قصرت حبيبتي

و اي سؤال حاضرين ان شاء الله حبيبتي

__________________________________________________ __________

>>>> الرد الثالث :
شكرا لكوكب الحوائيات خوخه واختى ام عبد المنعم
وش اعمل انا ماحب اطبخ بس امى صار بصرها ضعيف والزج من مصر ولازم يحب الاشياء المصريه اوالقوالب بالفرن مايحب الرز كثير قصدى الرز الخليجى

__________________________________________________ __________

>>>> الرد الرابع :


__________________________________________________ __________

>>>> الرد الخامس :