عنوان الموضوع : ساعدونى عايزة اعمل اكلة ومش عارفة
مقدم من طرف منتديات بنت السعودية النسائي
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
انا عضوة جديدة هنا بالمنتدى الاكتر من رائع واشكر الموقيمين على هذا المنتدى
بس لو سمحستو ارجوو تساعدونىىىىىىىىى
انا مصرية وعايزة ط§ط¹ظ…ظ„ الرز المعمر المسكر ومش ط¹ط§ط±ظپط© اعملة خاااااااااااالص
يجزيكم الله خير حد يقولى
مشكوررررررررررررررررررررررين اخوانىىىىىىىىىىى
>>>>> ردود الأعضـــــــــــــــــــاء على الموضوع <<<<<
==================================
>>>> الرد الأول :
https://www.hawahome.com/vb/t143320.h...E1%E3%DA%E3%D1
حبيبتي سويت ليكي بحث ما في غير هذه الرابط
ان شاء الله البنات يسعدوكي
__________________________________________________ __________
>>>> الرد الثاني :
حبيبتي لقيت الطرق هذه ان شاء الله تكون اللي تبغينها
الارز المعمر
فهو ببساطة رز باللبن و القشطة بيتحط فى الفرن
تجيبى رز الكمية اللى تحبيها وضعفها لبن يعنى كوب الرز عليه كوبين لبن وتحطيهم مع بعض يعنى تنقعى الرز فى اللبن وبعدين تحطيه على النار حاجة بسيطة وبعدين تنقليه ضرورى لطاجن فخار ووممكن تزودى لبن تانى لو كان الرز مش متغطى لبن ومفيش فيه ملح خالص لانه بيبقى مسكر شوية لكن ممكن مستكة وحبهان لو تحبى وتحطى عليه ضرورى معلقة قشطة ومعلقة سمنة بلدى وتحطيهم فى الفرن لحد ما يستوى الرز ووشه يحمر
المقادير :
1 كوب أرز .
كوب ونصف لبن (حليب) .
كوب ماء (ويكون الكوب واحد لجميع المقادير) .
3 ملاعق كبيرة سمن .
السكر حسب الرغبة .
الطريقة :
نضع اللبن والسكر والماء مع بعض.
نغسل الأرز جيداً ثم نضعه على اللبن ثم السمن ويكون متفرق على الوجه.
دخله الفرن (ملحوظة: يكون الفرن مشتغل قبلها بحوالي 15 دقيقة) وعندما ينضج ويحمر الوجه نخرجه ونقدمه
__________________________________________________ __________
>>>> الرد الثالث :
مشكورة جداااااااااااااااااااا حبيبتى جزاء الله كل خير
بس عندى سوال هو ازاى رز معمر مسكرررررررررررر وفية ملح وفلفل
وجزاكى الله كل خيررررررررررررررررررررررررررر
__________________________________________________ __________
>>>> الرد الرابع :
__________________________________________________ __________
>>>> الرد الخامس :